Control de plagues i malalties

L’APEVC, membre de l’associació Plante & Cité

Plante & Cité

L’APEVC és, des d’aquest any, membre de l’associació Plante & Cité.

Especialitzada en espais verds i paisatge, Plante & Cité, creada a Angers el 2006, és una associació francesa que compta amb més de 600 estructures membres, entre les quals hi ha la majoria dels grans ajuntaments de França, les associacions com Hortis, Astredhor i altres federacions interprofessionals, els principals centres d’investigació con l’INRA, entre d’altres agents. L’associació està presidida per la Ciutat d’Angers. Des del 2010, Plante & Cité també està establerta a Ginebra a Suïssa.

Tags notícies

Reunió Grup GIP APEVC amb representants de la subdirecció de Sanitat Vegetal i Forestal del Ministeri d’Agricultura

El dia 03 de març representants dels grup GIP es van desplaçar a Madrid per mantenir una reunió de presentació del grup amb un representant de la subdirecció general de Sanitat Vegetal i Forestal del Ministeri d’Agricultura Pesca i Alimentació, el senyor Àngel Martín Gil.

Tags notícies

Representació de l’APEVC a la Comissió de Sanitat Vegetal en espais verds i viverisme

El dia 2 de Febrer representants del Grup GIP de l’APEVC van formar part en representació de APEVC d’una nova reunió de la Comissió de Sanitat Vegetal en espais verds i viverisme, impulsada pel DARP.

Aquesta comissió està formada per representants dels diferents agents implicats en la sanitat vegetal dels espais verds i del viverisme tals com: la secció de sanitat vegetal del DARP, les associacions de viveristes, la diputació de Barcelona i de Girona, el gremi de Jardineria, l’APEVC, entre d’altres.

Tags notícies

Per què un grup de gestió integrada de plagues a l’APEVC?

gestió integrada de plagues

La gestió de les plagues dels arbres i dels espais verds està experimentant canvis profunds a tota Europa. Per uns, és el degoteig de restriccions en l’ús dels sistemes tradicionals, per altres és una major consciència mediambiental, però tots plegats ens n’adonem que hem de canviar el nostre enfoc en aquest àmbit...però sovint ens preguntem: com?

Tags notícies

Estudi: Desenvolupament de mètodes per monitoritzar i controlar Cydalima perspectalis

L'any 2018 la Sandra Las Heras, Assessora en GIP a Orius Solucions Entomològiques, i el Marc Arimany, Tècnic de Medi Ambient a SIGMA, van guanyar la segona convocatòria de l'Ajut de l’APEVC per incentivar la recerca aplicada en els Espais Verds.

Els resultats de l'estudi es van presentar al Congrés del 2019 de Vic. Presentem ara l'informe final del seu estudi "Desenvolupament de mètodes per monitoritzar i controlar Cydalima perspectalis (Lepidoptera: Crambidae) plaga exòtica defoliadora de boixos, a parcs i jardins".

 

 

 

Tags notícies

Informe tècnic sobre el I Ajut APEVC per incentivar la Recerca

Informe tècnic sobre el I Ajut APEVC per incentivar la Recerca aplicada als espais verds. El projecte guanyador va ser 'Avaluació de l'efectivitat dels tractaments amb microorganismes efectius en el maneig de gespes', que es va concedir el novembre del 2016 durant el transcurs del Congrés de l'APEVC.

S'adjunta l'informe.

 

Tags notícies

Pàgines

Subscriure a RSS - Control de plagues i malalties