Reunió Grup GIP APEVC amb representants de la subdirecció de Sanitat Vegetal i Forestal del Ministeri d’Agricultura

divendres, març 13, 2020

El dia 03 de març representants dels grup GIP es van desplaçar a Madrid per mantenir una reunió de presentació del grup amb un representant de la subdirecció general de Sanitat Vegetal i Forestal del Ministeri d’Agricultura Pesca i Alimentació, el senyor Àngel Martín Gil.

Després d’una presentació del què és la APEVC, es va presentar el nou grup GIP amb els seus objectius i les seves línies de treball. Seguidament, es van poder abordar diferents temes referents a la GIP per tal de clarificar alguns aspectes normatius tant dels productes fitosanitaris que s’estan utilitzant com dels mètodes alternatius de lluita fitosanitària, per tal de fer front a varies preguntes del sector. Per finalitzar, es va marcar una forma de comunicació bilateral per mantenir el contacte entre la veu del sector i l’administració estatal.

Creiem que ha estat un a reunió molt interessant per donar veu a les necessitats del nostre sector i trobar una via de comunicació directa amb els representants de les normatives que ens afecten.

Tags notícies: